2e apotheker

CFOflex Parttime CFO

Namens een relatie zijn wij op zoek naar:

Tweede apotheker (24-32 uur) voor Instellingsapotheek Zuidwest te Capelle aan den Ijssel

Graag rechtstreeks reageren naar de opdrachtgever via onderstaand mail adres.
 
Werken in een apotheek die het verschil maakt!

Instellingsapotheek verzorgt een flink aantal grotere zorgorganisaties met verpleeghuizen waar vaak zeer specialistische zorg plaatsvindt: cliënten die uit een ziekenhuis komend revalideren waarbij de intensieve ziekenhuis-behandeling  wordt voortgezet (oncologie, longziekten, intraveneuze antibiotica, e.d.), cliënten met niet-aangeboren hersenletsel, zwaardere somatische zorg, gerontopsychiatrie en zo meer. De complexiteit van zorg kan aanzienlijk zijn, waarbij zorgmedewerkers en artsen hulp van een apotheker nodig hebben die meer weet dan de typische eerstelijns farmaceut.


Functie omschrijving

Wij zoeken een tweede apotheker die graag samenwerkt met artsen en met andere zorgverleners. Een apotheker met affiniteit voor complexe vraagstukken.


Functie eisen

Behalve uitdrukkelijke klinisch-farmaceutische belangstelling vragen wij het volgende van u: - een stevige persoonlijkheid - overtuigingskracht  - samenbindend - communicatief vaardig

Aanbod

Een prachtjob in het westen van het land met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Alle kansen om jezelf te ontplooien en het verschil te maken als apotheker. Een grote mate van zelfstandigheid met veel ruimte om bij te dragen aan het concept en de verdere groei en ontwikkeling ervan. U start met een 7 maanden arbeidsovereenkomst met uitzicht op een onbepaalde tijd overeenkomst. Salariëring conform richtlijnen KNMP.
 
Interesse?

De procedure is inmiddels afgerond. Kijk eventueel op de site van Instellingsapotheek voor actuele vacatures vacature@instellingsapotheek.nl.